Jongeren in The Missionary school

Weet jij al wat voor rol je wilt gaan vervullen in de samenleving? Hoe gaat de toekomst van de kerk er uit zien? En wat hebben deze twee vragen met elkaar te maken? Dat ga je ontdekken in de The Missionary School, waar ontwikkeling van vaardigheden voor je professionele leven en je geloofsverdieping samenkomen. Een kans voor jou om te werken aan jouw missie.

Een traject voor jou

Ben jij een jongere en 18 jaar of ouder? Dan willen wij jouw de kans en ruimte bieden om je te verdiepen in je geloof en je te ontwikkelen als leider? De verdieping biedt jou een diepere vorming voor een serieuze groei in het katholieke geloof. Je leert de Heilige Schrift begrijpen. Je begrijpt in de kern wat en hoe we geloven, vieren en hoe je in de dagelijkse praktijk je geloof kan toepassen en doorgeven. Daarnaast leer je wat missie is en wat de essentiŽle kenmerken daarvan zijn. Als leider ben je na deze training in staat om proactief te handelen en op een respectvolle wijze met je omgeving om te gaan. Verder weet je hoe je een project opzet, structureert en beheert om samen met een team de gewenste resultaten te behalen.

Na de training gaat de focus verschuiven naar de missie en ga je aan de slag in een lokale parochie om daar het tiener en jongeren werk te ondersteunen.

Voordat u het document kunt lezen dient u eenmalig de Adobe reader te installeren.

< terug