Welkom

Heilige Martinus Parochie Medemblik

Hartelijk Welkom! op de website van onze parochiegemeenschap, in de regio Wervershoof. 

Vieringen 2022:
Voorlopig geen viering op de 3de en 5de zondag van de maand. Op die zondagen is de kerk dicht. Heeft u toch behoefte om naar de kerk te gaan? Elke zaterdag om 09:30 uur is de eucharistie in onze kerk. 

Kijkt u verder onder de tab 'Vieringen' en het daaronder vermelde 'Rooster Regio' voor eucharistievieringen. We houden onze kerk aanbevolen voor uw bijdrage in de collecte, gift en/of Kerkbalans op het bankrekeningnummer, zie hiervoor 'Contact'. Heel veel dank hiervoor, dan kunnen we onze kerk onderhouden.

Klik op het menu hierboven om verder te gaan, u kunt hier onder andere de actuele lijst van Vieringen inzien, 't laatste Nieuws bekijken, het verhaal van onze Kerk lezen, online ons Parochieblad doorbladeren, of Contactgegevens opvragen. In de hoop en het vertrouwen dat het U op weg helpt.

Wij bieden hulp aan via de PCI (parochiële caritas), aan mensen in financiële en/of materiële nood binnen onze parochie, en ook mensen buiten onze parochie bieden wij onze hulp aan d.m.v. het steunen van diverse hulporganisaties.

Wilt u een praatje maken of een kopje koffie komen drinken, u bent natuurlijk altijd van harte welkom. Ook voor het opgeven van intenties kunt u contact opnemen met het secretariaat. Telefoon 0227-541301, geopend dins-, donder- en vrijdag van 09:30-11:30 uur.

Hartelijke groet, Pater Jan van Dril osa