Welkom

Heilige Martinus Parochie Medemblik

Hartelijk welkom op de website van de parochie H. Martinus te Medemblik. Onze parochie maakt deel uit van het Samenwerkingsverband parochies regio Wervershoof die bestaat uit de parochies van Onderdijk, Wervershoof, Andijk, Zwaagdijk-Oost en Medemblik.

De ontwikkeling van Covid-19 betekent voor onze parochies, dat maximaal 30 kerkgangers zijn toegestaan (exclusief bedienaren) en bent u verplicht u van te voren aan te melden, via het secretariaat tel. 541301, pastoor tel. 06-24763059 of e-mail (zie contact). Bij het binnenkomen dient u een mondkapje op te zetten. De regel blijft om 1,5m afstand tot elkaar te bewaren. 

Als parochie mogen wij vorm geven aan de anderhalve meter parochie. Dat is wellicht niet het grote ideaal wat we voor ogen hebben, maar we zijn blij met de mogelijkheden om Gods Woord en Sacrament te mogen ontvangen, elkaar te ondersteunen en elkaar te zien!

Klik op het menu hierboven om verder te gaan, u kunt hier onder andere de actuele lijst van Vieringen inzien, 't laatste Nieuws bekijken, het verhaal van onze Kerk lezen, online ons Parochieblad doorbladeren, of Contactgegevens opvragen.

Lieve mensen, blijf gezond en houdt de moed erin!

Hartelijke groet, Pater Jan van Dril osa