Welkom

Heilige Martinus Parochie Medemblik

Hartelijk Welkom! op de website van onze parochiegemeenschap, in de regio Wervershoof. 

Vieringen op zondag zijn om 10:00 uur. Elke zaterdag is er om 09:30 uur een Eucharistieviering. De Maria- of Stiltekapel is dagelijks geopend. Op 3de en 5de zondag van de maand is in onze kerk géén viering, zie hiervoor de bijlage 'Rooster voor de Regio'. 

We houden onze kerk sterk aanbevolen voor uw bijdrage in de collecte, gift en/of Kerkbalans op het bankrekeningnummer, zie 'Contact'. Zo kunnen we samen onze kerk blijvend onderhouden.

Klik op het menu hierboven om verder te gaan, u kunt hier onder andere de actuele lijst van Vieringen inzien, 't laatste Nieuws bekijken, het verhaal van onze Kerk lezen, online ons Parochieblad doorbladeren, of Contactgegevens opvragen. In de hoop en het vertrouwen dat het U op weg helpt.

Wij bieden hulp aan via de PCI (parochiële caritas), aan mensen in financiële en/of materiële nood binnen onze parochie, en ook mensen buiten onze parochie, d.m.v. het steunen van diverse hulporganisaties.

Van harte welkom: Wilt u een praatje maken of een kopje koffie komen drinken, maar ook voor het opgeven van intenties bij het secretariaat. Telefoon 0227-541301, geopend dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:30-11:30 uur.

Hartelijke groet, Pater Jan van Dril osa