Missie ìs de kerk - The Missionary School

De jongeren, die The Missionary School van Bisdom Haarlem-Amsterdam hebben gevolgd, nodigen u uit mee te denken. Het gaat om de missie in de kerk, in uw eigen parochie.
U kunt deze presentatie terug kijken via Kathdraal TV - 30 juni 19.30u. ’The Missionary School in beeld’.
Een aanrader om door deze jongeren enthousiast en geïnspireerd te worden.

We nodigen u specifiek uit samen met uw betrokken vrijwilligers om deze uitzending actief te bekijken.

The Missionary School begeleidt jongeren in hun geloof, deze te verdiepen en een visie te ontwikkelen. Tijdens deze online uitzending worden de startups van de jongeren uit het afgelopen seizoen getoond. Zes projecten zij ontwikkeld voor een parochie en/of een school. Zij willen hierbij heel graag assisteren. In dit youtube filmpje wordt tevens de huidige situatie binnen de kerk geschetst: de generaties, hun gedachtengoed en hoe zien zij de kerk!.

In de uitzending ziet u zes projecten voorbij komen die mogelijk geschikt zijn voor uw parochie of ter inspiratie kunnen dienen voor nieuwe ideeën
Enkele jongeren delen ook hun ervaring uit het afgelopen seizoen van The Missionary School. Voordat u het document kunt lezen dient u eenmalig de Adobe reader te installeren.Voordat u het document kunt lezen dient u eenmalig de Adobe reader te installeren.

< terug