Pelgrimage

PELGRIMAGE-tochten over het eiland Wieringen op zaterdag 12 mei 2018

LECTORI SALUTEM, 

DAG ALLEMAAL !

Recent namen wij de vrijheid,  U te informeren over onze PELGRIMAGE-tochten over het eiland Wieringen op zaterdag 12 mei aanstaande.  Per post stuurden wij een POSTER en een aantal strooifolders/flyers met daarop de hoofdpunten van deze bijzondere dag.
Eveneens gekoppeld aan deze informatie is een SITE  getoond waarop  wij U wederom graag willen wijzen :   www.rkwieringen.nl , en link dan door naar PELGRIMAGE.
Eveneens treft U op deze site de VIJF met zorg uitgestippelde pelgrimage-routes over
ons zeer gevarieerde, voormalige Wadden/Zuiderzee eiland. De keuze van 20, 15, 10 dan wel 5 km is geheel aan de wandelaar van welke gezindte dan ook en gestart kan worden tussen 8.00 en 10.00 uur.  De plek van vertrek én aankomst treft U op de site. Alle kerken en kapellen van Wieringen zijn die zaterdag open en kunnen desgewenst terloops bezocht dan wel gepasseerd worden. Op diverse plekken kunt U zich laven
aan koffie, thee of iets anders, alsmede Uw eigen proviand.
Eventueel kan het Wieringer eilandmuseum " Jan Lont "  aangedaan worden.  Tegen betaling van  € 5,=  krijgt U een duidelijke route-omschrijving en gaat U zich na afloop het eiland WIERINGEN herinneren als een bijzondere plek en PELGRIMAGE cq wandeldag !
Mocht U willen beschikken over extra strooifolders/flyers, mail Uw postadres en
" spoorslags " zenden wij U deze toe.
U allen bent van harte welkom en voor straks wensen wij U een mooie wandeldag !< terug